Rabu, 23 Disember 2009

Jom sertai perniagaan jutawan internet ini...

Assalamualaikum...

Mohon jasa pembaca blog ni untuk ku khabarkan suatu perkhabaran...
berikan masa 5 minit anda untk baca iklan kami ini..
Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,

ya,mudah saja!!
klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
kami meminta anda jadi pengiklan sahaja untuk promote kan website syarikat kami kepada kwn2 anda....

katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi
sehinggalah 4 level, tahu tak anda akan peroleh RM11
jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu .. anda tak nak ke? ayuhlah sertai kami..
benda ni 100% percuma..PERCUMA...!

tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..
benda free tak kan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak, keahlian catcheye telah mencecah 38950 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..
Ini bukan penipuan...

Cara nak register:
1.klik link ni >>> http://www.catcheye.com.my/?r=35196
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.hanya perlu isi jawapan : jwapan x perlu risau..
kami bg jwapan skali anda ikut jer jwapan yg kami bg:

soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).

p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5.klik agree and proceed..Ok ,siap!
kemudian apa perlu buat?!
1. klik sign in
2. lepas sign in klik reward panel
3. Anda lihat akaun anda ade RM1 (bonus) dan link anda.
4. Copy link anda dan gantikan link syarikat kami ini dengan link anda.
5. postkan risalah syarikat kami ini di buletin myspace,friendster & emailkan kepada kawan2 anda.
6. Lihatlah tak sampai sebulan anda dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!
sebabnye,benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
klik link yg kami sediakan...utk maklumat lanjut sila klik link ini link

Jangan lupa solat sunat Dhuha juga... ;)

Wallahua'lam...

1 ulasan:

Firman Allah S.W.T

Mutiara Kata...

Pengamanah Agama:
“ Sesungguhnya seorang muslim itu tidak diciptakan untuk mengikut gelombang, lalu berjalan menuruti langkah manusia ke mana sahaja mereka berjalan dan berhadap.
Tetapi seorang muslim itu diciptakan untuk menghadapi dunia, masyarakat dan peradaban, yang menentukan arah yang wajib dituruti oleh manusia, mendidik dan mengarah kehendak Islam kepada umat manusia kerana mereka punya “risalah”, punyai ilmu yang “yakin”, mereka bertanggungjawab terhadap keselamatan dunia, perjalanan dan arah tujuannya. Kehidupan kita di dunia ini tidak menjanjikan satu jaminan yang berkekalan. Apa yang ada hanyalah percubaan, cabaran dan pelbagai peluang. Jaminan yang kekal abadi hanya dapat ditemui apabila kita kembali semula ke pada Ilahi. ”

Salam Ukhwwah...

We Begin With Nature

iklan

iklan